home  kennisgebieden  over Insegno  contact

CV

Tijdsdruk


Onder hoge tijdsdruk geen haast hebben, is de kunst.

Teun van Aken

 

Project management

Insegno heeft een uitgebreid track record op het gebied van project management. De ervaring op dit gebied varieert van grootschalige (internationale) implementaties en migraties van (IT) supportdesks, system/network management services tot het ondersteunen van gemeenten en politiekorpsen bij het verbeteren van het contact met de burger.

Projectmanagement is een vak. Insegno brengt succesvolle projecten tot stand door kennis en toepassing van project management methoden, gecombineerd met sterke sociale vaardigheden. Insegno gelooft niet in projectmanagers die alleen het proces sturen. Processen werken niet, mensen wel. Een projectmanager moet daarom zowel het proces sturen als de inhoud begrijpen en willen begrijpen.

Interim management

Insegno kan uw organisatie versterken door managementtaken tijdelijk over te nemen.

Gezamenlijk maken wij concrete en realistische afspraken over de doelstellingen en resultaten. Een en ander wordt vastgelegd in een plan van aanpak. Bij de uitvoering van de taken van de tijdelijke manager staat realisatie van dit plan centraal.

Als uw sparring partner besteedt Insegno veel aandacht aan het creëren van draagvlak voor veranderingen en de borging daarvan binnen uw organisatie. Wanneer de opdracht is voltooid, zijn uw eigen mensen klaar zijn om het roer over te nemen en de gerealiseerde resultaten verder uit te bouwen.

Kijkt u hier voor een overzicht van klanten waarvoor opdrachten zijn uitgevoerd.

Hier vindt u een uitgebreid CV.

 

 

 

 

 

.

Insegno
interim management project management
with a human touch

interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management interim management - project management